Kinderfeestjes 9+

Een kinderfeestje in Studio181 draait om beleving, kinderen worden niet zomaar bezig gehouden of geëntertaind, maar fantasie en dromen worden voor een middag even werkelijkheid! Een feestje vindt plaats op zaterdag- of zondagmiddag en kan 2 uur,  2 1/2  of  3 uur duren. 

Vanuit onze jarenlange expertise in het onderwijs en jeugdtheater creëren we een middag vol magic; wij nemen de zorgen uit handen, zodat de ouders van de jarige toeschouwer van de feestvreugde kunnen zijn en achteroverleunend kunnen genieten van het plezier van de kinderen.

Voor kinderen vanaf 9 jaar bieden we verschillende soorten thema feestjes aan, waarbij de kinderen een dansworkshop krijgen dat aansluit bij het gekozen thema. De studio en tuin worden versierd aan de hand van het thema. Tijdens de dansworkshop werken we op speelse wijze naar een voorstelling toe, waarbij zij veel ruimte krijgen voor eigen inbreng.

Alle ouders worden uitgenodigd om 15 minuten voor het einde van het feest als publiek naar de voorstelling te komen kijken. Vanaf groep 8 merken we wel dat kinderen het leuker vinden om te worden gefilmd dan om ouders uit te nodigen. Filmen kan door een professionele cameraman, maar hoeft niet!

Download onze brochure voor meer informatie en tarieven.

Hoe ziet de middag eruit?

De middag wordt gesplitst in 2 workshops.

  • Workshop 1: Dansworkshop
  • Pauze: Om de spanningsboog strak te houden pauzeren we ongeveer na 45 minuten en gaan we naar buiten. In de tuin eten we snackjes of taart, doen we de cadeautjes, schmink, graffiti etc. Er is buiten een overdekt terras en een trampoline.
  • Workshop 2: Dansworkshop
  • Optreden: Tot slot treffen de artiesten de laatste voorbereidingen backstage, terwijl de ouders als publiek binnenkomen en plaatsnemen en/of de camera wordt voorbereid om het spektakel vast te leggen. Als de kinderen het willen mogen ze vlak voor de voorstelling ‘echte’ kostuums van ons lenen.

Het is voor publiek en ‘artiesten ‘mogelijk om na de voorstelling even te blijven en samen, in de tuin nog een borreltje te blijven drinken. De kinderen stuiteren na de voorstelling van enthousiasme alle kanten op en kunnen zo eerst landen voor vertrek.

Tarieven

Wij rekenen niet ‘per kind’, maar per uur en adviseren tussen 8 tot 15 kinderen mee te nemen. Het maakt niet uit hoe groot de groep is, máár een grote groep heeft qua logistiek meer tijd nodig en ’t feestje zal daarom langer duren. Let op, afhankelijk van eventuele extra organisatie kunnen de tarieven veranderen; denk bijvoorbeeld aan een extra breakdance of graffiti workshop van een breakdancer.

Feestje van 2 uur€ 275
Feestje van 2,5 uur€ 320
Feestje van 3 uur€ 365
Aanvullend borrelen€ 20 per 30 minuten

Handig om te weten

  • Catering is mogelijk in overleg
  • Eigen taart, snacks en drinken meenemen is toegestaan. Wij hebben een ijskast die u kunt gebruiken.
  • Inbegrepen bij de tarieven is altijd: Kennismakingsgesprek in de studio, ontwikkelen dansmateriaal aansluitend bij thema, versieren, op – en afbouw decor, schmink en gebruik kostuums.
  • We kunnen ook een Lib dub, Flashmob of een videoclip maken!
  • Visagie en kostuums zijn mogelijk.

Voorbeelden van Thema’s

Breakdance / Rap / Graffiti / Battle / Musical / Michael Jackson Thriller / Halloween

Maar andere thema’s ook mogelijk!

Vraag informatie aan voor je eigen bijzondere kinderfeestje!