Kinderfeestjes 6+

Een kinderfeestje in Studio181 draait om beleving, kinderen worden niet zomaar bezig gehouden of geëntertaind, maar fantasie en dromen worden voor een middag even werkelijkheid.

Vanuit onze jarenlange expertise in het onderwijs en jeugdtheater creëren we een middag vol “magic”; wij  nemen de zorgen uit handen, zodat de ouders van de jarige toeschouwer van de feestvreugde kunnen zijn en achteroverleunend kunnen genieten van het plezier van de kinderen.

We bieden verschillende soorten thema feestjes, waarbij de kinderen een dansworkshop volgen aansluitend bij het gekozen thema. De studio en tuin worden versierd aan de hand van het thema. Tijdens het dansen werken we op speelse wijze naar een voorstelling toe, waarbij hun fantasie wordt geprikkeld en zij veel ruimte krijgen voor eigen inbreng.

Alle ouders worden uitgenodigd om 15 minuten voor het einde van het feest als publiek naar de voorstelling te komen kijken.

Hoe ziet de middag eruit ?

De feestjes worden gehouden op woensdag, zaterdag of zondagmiddag.

Kinderen komen binnen in kostuum adhv het gekozen thema. Ze zijn volledig vrij hoe ze dat zelf interpreteren ! ( Dus Bob de Bouwer , Minions en weerwolven zijn welkom op een piratenfeest)

Inloop,  cadeautjes neerleggen, schoenen uit.

  • 1ste deel Dansworkshop
  • Pauze : taart & cadeautjes & schmink
    ( bij mooi weer gaan we buiten en kunnen ze op de trampoline)
  • 2de deel Dansworkshop
  • inloop ouders/ artiesten treffen laatste voorbereidingen backstage *
  • Voorstelling !
  • Afsluitend borrelen, kinderen kleden zich weer om

*Als de kinderen het willen mogen ze vlak voor de voorstelling ‘echte’ kostuums van ons lenen.