Vrijgezellenfeestjes

Studio 181 is ook een fantastische locatie voor een vrijgezellenfeestje. De dansstudio heeft tevens een ruime tuin, met terras in de zon. Er is een keukentje, een grote trampoline en een bbq aanwezig. Wij kunnen de catering doen, maar zelf consumpties meenemen kan, in overleg, eventueel ook.

Workshop
Een dansworkshop volgen kan in allerlei verschillende  soorten en stijlen dans :van paaldans, burlesque, striptease, flamenco, bellydance tot musical, jazz en moderne dans.

Flashmob
Samen een flashmob leren en opvoeren is een geweldige activiteit voor op een vrijgezellenfeest. Jenny maakt zeer gevarieerde choreografieën, waarbij mensen vaak moeten samenwerken, zo leer je elkaar op een lollige manier kennen. De choreografie kan opgevoerd worden op het feest van de bruiloft, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een flashmob te maken, zonder de aanstaande bruid of bruidegom en hun dan te verassen als kick- off  van de vrijgezellenfeest of op de bruiloft.

Videoclip
In Studio181 kan er met een proffesionele choreograaf, regisseur, cameraman en eventueel ook een visagiste een videoclip worden gemaakt. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen en daar een filmpje van te laten maken. Het proces van een flashmob aanleren en opvoeren kan ook gefilmd worden en tot “The making of”  worden gemonteerd.

Lib dub
Bij een lipdub wordt een persoon of een groep mensen gefilmd die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer.  De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continu shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of park.

Vraag informatie aan over vrijgezellenfeestjes!