Kleuterfeestjes

Een kinderfeestje in Studio181 draait om beleving, kinderen worden niet zomaar bezig gehouden of geëntertaind, maar fantasie en dromen worden voor een middag even werkelijkheid. Vanuit onze jarenlange expertise in het onderwijs en jeugdtheater creëren we een middag vol “magic”; wij  nemen alle zorgen uit handen, zodat ouders van de jarige toeschouwer van de feestvreugde kunnen zijn en achteroverleunend kunnen genieten van al het plezier van de kinderen.

We bieden verschillende soorten thema feestjes aan, waarbij de kinderen een dansworkshop krijgen dat aansluit bij het gekozen thema. De studio en tuin worden versierd aan de hand van het thema. Tijdens het dansen werken we op speelse wijze naar een voorstelling toe, waarbij fantasie wordt geprikkeld en de kinderen veel ruimte krijgen voor eigen inbreng.

Alle ouders worden uitgenodigd om 15 minuten voor het einde van het feest als publiek naar de voorstelling te komen kijken.

Wij kunnen de catering voor u uit handen nemen, maar het is ook toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

We hebben een keukentje waar u gebruik van kunt maken.

Start tarief van een feestje is 50,-   Dat is inclusief een eventueel kennismakingsgesprek in de studio.

Gebruik van de danszaal, tuin en de dansdocent  is  85,- per uur.

De middag wordt gesplitst in 2 workshops. Tijdens de eerste workshops duiken ze het avontuur  van het thema in. Ze gaan op in hun fantasie, ze onderzoeken  mogelijkheden en verzinnen oplossingen.
In de pauze gaan we naar buiten ( of naar boven als ’t regent) voor de cadautjes/ schmink/ taart en natuurlijk ook om op de trampoline springen.
In de workshop na de pauze maken we samen een choreografie. Tot slot mogen de kinderen in de kostuum- en kleedkamer boven ( als het publiek beneden plaatsneemt )  een kostuum uitkiezen om bij het optreden in te dansen.

We adviseren tussen de 8 en 15 kinderen.

Vanaf 11 kinderen is er een assistent / dansdocent, dan komt er 25,- per uur boven op het totaal bedrag.

Het is voor publiek en ‘artiesten ‘mogelijk om na de voorstelling even te blijven en samen, in de tuin nog een borreltje te blijven drinken.

De kinderen stuiteren na de voorstelling van enthousiasme alle kanten op en kunnen zo eerst  “landen voor vertrek”.

Borrelen in de tuin is € 17,50  voor 30 minuten.

Een feestje vindt plaats op zaterdag- of zondagmiddag en kan 2 uur,  2 1/2  of  3 uur duren.

Voorbeelden van Thema’sFrozen /  Feest !/  Het Circus / Piraten &  Zeemeerminnen / Sprookjesbal

Maar andere thema’s ook mogelijk !

 

Vraag informatie aan voor je eigen bijzondere kinderfeestje!