Openingsdans bruidspaar

Een mooie, ontroerende, speelse en/of spannende openingsdans gemaakt door een professionele choreograaf…  Willen jullie ook een spectaculaire kick-off van je trouwfeest? Het is heel bijzonder om samen een openingsdans te leren en er iets unieks van te maken. Dit zullen je gasten nooit vergeten!

Op maat gemaakt
Op elke gewenste muziek of dansstijl kan een choreografie worden gemaakt. De dans wordt volledig aan de hand van de wensen van het bruidspaar in elkaar gezet. Daarbij houdt de choreograaf rekening met het beoogde einddoel, de beginsituatie en danservaring van het paar. En natuurlijk ook hoeveel tijd en energie het paar kan investeren om dat resultaat te behalen.

Persoonlijk
Het belangrijkste vinden wij de details die de dans persoonlijk maken – dat is wat een choreografie tot leven brengt! Iedere blik en beweging wordt tot in de puntjes geregisseerd totdat het er helemaal natuurlijk uitziet.

Meer dan alleen pasjes
Voor Jenny is een openingsdans meer dan een dans waarbij twee mensen tegelijkertijd afgesproken pasjes uitvoeren. Het moet persoonlijk zijn, een emotionele lading en betekenis hebben. Het bruidspaar laat zien wie ze samen zijn, hoe ze met elkaar omgaan, hoe ze samen bewegen en elkaar aanvoelen en hoe ze in elkaars ogen kijken. De dans kan speels of romantisch zijn, maar de toeschouwer móet geraakt worden. De gasten willen geen aangeleerde pasjes zien, ze willen vonken en vuurwerk zien spetteren.

Aanpak
Repetities van 1,5 uur werken het prettigst. Hoeveel repetities nodig zijn, hangt af van de wensen en mogelijkheden van het bruidspaar. De repetities worden gefilmd om thuis te gebruiken voor het oefenen. Het is ook mogelijk een film van het proces te laten maken, “the making of”.

Neem contact op met Jenny voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen (en voorwaarden)
Zie ook de pagina met veelgestelde vragen over de openingsdans bruiloft.

Ervaringen

Een hoop bruidsparen gingen jullie al voor! Lees hieronder enkele ervaringen van bruidsparen die privé dansles hebben gehad bij Studio 181 voor een openingsdans.

Bruidspaar Mariska en Bas

“Wat hebben wij een lol gehad met onze waanzinnige openingsdans met een mix van verschillende stijlen. Ook als je normaliter maar wat doet in de club of niet los te wrikken bent van de bar, is Jenny your girl! Ze wist ons beide op ons gemak te stellen met haar eindeloze creativiteit, professionaliteit, geduld en kennis. Zelfs wie helemaal niet van dansen houdt of niet voor een publiek durft te dansen laat zij uit zijn comfortzone stappen op een hele relaxte manier. In de professionele danszaal met grote spiegels en knallende geluidsinstallatie kan je helemaal privé samen aan de slag. Samen toffe artiesten uitzoeken in combinatie met verrassende keuzes waardoor je de meest fantastische combinaties leert ontdekken en samen echt je éigen dans maken, dat was zo leuk! Het was ook spannend, maar dankzij alle tips en de manier waarop zij het aanpakt, kunnen we iedereen die twijfelt het echt met een hele grote glimlach aanraden met haar het avontuur aan te gaan.”

Bruidspaar Indira en Tom

“Na 6 lessen met Jenny hadden we echt een super mooie en leuke dans. Na ook een keertje oefenen op onze trouwlocatie waren we er helemaal klaar voor. Zonder zenuwen ontzettend genoten, en geweldige reacties gehad. Niemand had zo’n spetterende dans zien aankomen!”

Bruidspaar Anna & Chris

“Vanaf het eerste kennismakingsmoment werden we meegetrokken door het enthousiasme waarmee Jenny stellen wilt helpen om een openingsdans te creëren. De dans bouw je samen op met Jenny, ze denkt mee met de muziekkeuze(s) en wensen die je zelf hebt. Daarnaast is een groot feest om les van haar te krijgen. We zouden het iedereen aanraden!”

Vraag informatie aan over openingsdans bruiloft!