Flashmobs

Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, een dans doet en daarna weer snel uiteenvalt. Het aantal deelnemers staat niet van tevoren vast. Een flitsoptreden voor en door bekenden zorgt voor veel verbazing, ontroering, plezier!
Jenny heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het maken van flashmobs.  En is in een korte tijd instaat om een grote groep mensen, met weinig danservaring een leuke , verrassende  en originele choreografie aan te leren.

Bruiloften

Geef het bruidspaar een origineel en onvergetelijk cadeau. Tijd en energie is tegenwoordig zeer kostbaar, juist daarom is dit zo een mooi cadeau voor het bruidspaar.  Jenny probeert zoveel mogelijk de choreografie af te stemmen op het paar en door de persoonlijke details krijgt de een gelaagdheid en emotionele waarde.
Een klein groepje leert een choreografie, Jenny komt dan naar het feest ( het bruidspaar wordt met een smoes weggestuurd, bijvoorbeeld naar een fotoshoot of een romantische koetstocht)  dan leren alle andere gasten terplekke in 30/ 45  min de basis choreografie.  Dit is een leuke manier om elkaar een beetje te leren kennen.  Zodra de dans is opgevoerd is iedereen al ‘warm gedanst’ op de dansvloer en zo voorkom je dat ongemakkelijke moment dat de dansvloer leeg is en dat niemand als eerste durft te dansen.

Vrijgezellenfeest

Een flashmob aanleren is een hele leuke activiteit op een vrijgezellenfeest. Jenny maakt zeer gevarieerde choreografieën , waarbij mensen vaak moeten samenwerken, zo leer je elkaar op een lollige manier kennen.
Het is natuurlijk ook mogelijk om een flashmob te maken, zonder de aanstaande bruid of bruidegom en hun dan zo te verassen als kick- off  van de vrijgezellenfeest.

Onderwijs / scholen

Flashmob op het schoolplein of in de aula voor een opendag. De leerlingen vinden het ook erg leuk als hun docenten meedoen, helemaal als zij er als allerlaatste ‘bijspringen’.

Teambuilding

Een uitstekende manier om elkaar op een hele andere manier te zien en mee samen te werken. Mensen moeten vaak wel een drempel over en durven aanvankelijk niet of zijn een tikkeltje ongemakkelijk. Jenny garandeert dat binnen 10 minuten iedereen daar doorheen is, heel veel lol heeft en afsluit met een goed gevoel van ‘samen iets te hebben overwonnen’.

Hoe ziet het eruit?

Hieronder vind je een aantal voorbeeld video’s en foto’s om een indruk te krijgen van hoe een flashmob eruit kan zien!

Vraag informatie aan voor je eigen choreografie op maat!