Jazzlessen tijdens de zomer

Tanya en haar jazzerina’s zijn niet te stoppen en gaan tijdens de zomer door met ‘hybride” jazzlessen op woensdagen om 19.45-21.15 uur.

Er mogen maximaal 4 volwassen leerlingen live in de studio deze danslessen volgen. Overige deelnemers zijn van over de hele wereld welkom om zoomend mee te doen. Het is ook mogelijk om deze lessen los te volgen lessen.

Datum & tijden

Elke woensdag van 19.45 tot 21.15 uur.

Aanmelden

Aanmelding kan via een mail naar info@studio181.nl, het contactformulier of een appje naar Jenny!

Mama-voucher

Door je ‘core’ te versterken, correct te leren isoleren en het lichaam en ademhaling daarbij te coördineren, worden kracht en (bekken)stabiliteit opgebouwd. Spieren worden niet alleen sterker, maar ook langer. Souplesse, balans, lichaamsbewustzijn en de algehele houding verbetert.

Hierbij worden elementen uit yoga, dans en fitness geïntegreerd. Het lichaam wordt functioneel en efficiënt getraind en er wordt een brug gebouwd naar de praktijk van het dagelijkse bewegen.

De les wordt aangepast op de wensen en mogelijkheden van de leerlingen. Het merendeel van de les vindt plaats op de mat, maar we kunnen ook oefeningen op grote ballen gaan doen.

Aantal: minimaal 3 leerlingen, maximaal 7
Duur: In principe duurt de les een uur, maar ik ben lang van stof en vermoed dat ik 10 minuten zal uitlopen.

Datum & tijden

Maandag 10 augustus, 11.00 uur
Maandag 17 augustus, 20.30 uur
Woensdag 19 augustus, 18.00 uur
Woensdag 26 augustus, 10.30 uur

NB: papa’s zijn ook welkom!

Kinderdansdagen

Kindervakantie dansdagen

Vergroot je vakantieplezier én je horizon door in één dag zelf een dansvoorstelling te maken!

Op de dansdagen worden kinderen begeleid in het zelf maken van een dansvoorstelling. Daarbij horen natuurlijk ook kostuums, decor en schmink! Ze krijgen veel zeggenschap bij alle creatieve processen en zijn daardoor extra trots wanneer ze het eindresultaat aan hun publiek presenteren.

Afhankelijk van wensen van de kinderen, het weer en de groepsgrootte maken we een videoclip, een binnen- of eventueel een buitenvoorstelling.

De kinderen hoeven behalve hun goede humeur niets mee te nemen. Ze krijgen een lekkere (en obviously ook verantwoorde) lunch & snackjes. Oudere broertjes en zusjes zijn uitgenodigd om de kinderen te helpen en ontvangen daardoor korting.

Aantal: minimaal 6 leerlingen, maximaal 12

Datum & tijden

Vrijdag 14 augustus: 6+ jaar
Dinsdag 18 augustus: 10+ jaar
Donderdag 20 augustus: 5+ jaar
Maandag 24 augustus: 8+ jaar

Inloop: 10:15 uur
Voorstelling starttijd: 15:15 uur
Voorstelling eindtijd: 15:30 uur

Kosten

Bedrag niet-leden: €50
Bedrag leden: €40
Bedrag oudere broertjes & zusjes: €30

Aanmelden

Aanmelding kan via een mail naar info@studio181.nl, het contactformulier of een appje naar Jenny!

 

Lessen uitgesteld ivm coronavirus

(English translation follows)

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van zowel onze leerlingen als onze docenten. Inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast kwam zojuist het bericht dat o.a. ook alle sportscholen vanaf zondag 18.00 hun deuren moeten sluiten.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om alle (dans)lessen in Studio 181 de komende drie weken te annuleren. Deze maatregel betreft alle lessen vanaf maandag 16 maart t/m zondag 5 april.

De lessen in die periode worden zoveel mogelijk ingehaald! We zullen extra lessen in de meivakantie aanbieden of anders aan het einde van het seizoen (afhankelijk van de wensen van de leerlingen per groep).

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer in Studio 181!

Dansante groet,

Jenny en het team van Studio 181

===

Dear students, dance moms and dads,

In accordance with the guidelines of the Dutch Government, Studio 181 regrets to inform you, that it will be closed until at least 5 April.

We will do our utmost to make up the lessons in the May holidays or whenever possible.

We thank you for your understanding and look forward to welcoming you back to the studio as soon as possible.

With kind regards,

Jenny and the Studio 181 team

September actie tweede les 50% korting

Bevind jij je ook in een spagaat? Vind jij het na de proeflessenweek ook moeilijk om te kiezen welke les je gaat volgen? Goed nieuws: met onze september actie hoef je niet meer te kiezen!

Schrijf je nu in voor een tweede les en ontvang 50% korting op die les voor de rest van het jaar!!

Voor de ernstige dancaholics onder ons die drie danceshots per week nodig hebben, hebben wij de actie van 3 lessen voor de prijs van 2!

Dus spring een gat in de lucht en niet in je hand!

Meet the teacher #2 – Tanya Pattianakotta

Daniella - yoga

Meet the teacher #1 – Daniëlla Paape

Open lesweek 3 t/m 9 september !

In de open lesweek kan je alle lessen uitproberen voor € 5. Bij inschrijving wordt de proefles met het lesgeld verrekend.

Check hier om ons nieuwe rooster te bekijken en meld je nu aan !

Rooster nieuw seizoen online!!

De zomervakantie is nog in volle gang, maar wij maken ons al klaar voor het nieuwe seizoen.
Zo hebben wij alvast voor jou ons nieuwe rooster online gezet!

En zoals ieder jaar start het seizoen met een open lesweek. Hét moment om eens iets nieuws uit te proberen of een bekende mee te nemen naar jouw favoriete les! Van je zus tot en met de glazenwasser, iedereen is natuurlijk van harte welkom om één of meerdere lessen uit te proberen.

Tijdens deze week kosten de lessen slechts €5,-.

Check hier het rooster en meld je snel aan via het contactformulier.