Meet the teacher #2 – Tanya Pattianakotta

Daniella - yoga

Meet the teacher #1 – Daniëlla Paape

Open lesweek 3 t/m 9 september !

In de open lesweek kan je alle lessen uitproberen voor € 5. Bij inschrijving wordt de proefles met het lesgeld verrekend.

Check hier om ons nieuwe rooster te bekijken en meld je nu aan !

Rooster nieuw seizoen online!!

De zomervakantie is nog in volle gang, maar wij maken ons al klaar voor het nieuwe seizoen.
Zo hebben wij alvast voor jou ons nieuwe rooster online gezet!

En zoals ieder jaar start het seizoen met een open lesweek. Hét moment om eens iets nieuws uit te proberen of een bekende mee te nemen naar jouw favoriete les! Van je zus tot en met de glazenwasser, iedereen is natuurlijk van harte welkom om één of meerdere lessen uit te proberen.

Tijdens deze week kosten de lessen slechts €5,-.

Check hier het rooster en meld je snel aan via het contactformulier.

KAARTVERKOOP Voorstelling 15 April Maaspodium

DRESS IN STYLE: STUDIO 181 MERCHANDISING

Om ook buiten de lessen geheel in Studio 181-stijl voor de dag te kunnen komen, hebben we speciale kleding en tasjes laten maken.

We hebben T-shirts en hoodies in verschillende kleuren, met en zonder wings. Alle items zijn natuurlijk in diverse maten verkrijgbaar, voor jongens en meisjes en voor volwassenen. Kom gerust neuzen en passen!

Ook hebben we leuke tasjes laten bedrukken, die we de leerlingen in de laatste lesweek als kerstcadeautje hebben gegeven. De tasjes zijn ideaal om ‘in style’ je danskleding te vervoeren.

Prijzen
Tasje € 4
T-shirt € 15
Hoodie € 25

Yoga voor volwassenen 2

OPEN LESWEEK 8 – 14 januari 2018

Wij luiden het nieuwe jaar weer in met een open lesweek! Vriendjes en vriendinnetjes, familie, je buren, je collega’s en de groenteboer zijn van harte welkom om een of meerdere lessen uit te proberen! Er is een les voor iedereen, dik of dun, geoefend of beginner, oud of jong: dansen is gezond, geeft focus en laat je stralen! Wij heten je meer dan welkom.

Alle lessen zijn tijdens de open lesweek voor € 5 te volgen. Check hier het rooster en laat ons weten of je komt via het contactformulier.

Lessen kunnen gevolgd worden vanaf 3 jaar. Ook speciale seniorenlessen worden aangeboden! Van Pilates tot Hiphop, van Yoga tot Jazz en van Dansmix tot Modern, alles is mogelijk. Klik snel op ons rooster!

Op zoek naar een plaats voor uw kinderfeestjechoreografie op maat of een zaal om te huren? Ook daarvoor bent u op het juiste adres. Kijk snel verder op de website of contact ons

18 November Nieuwe Maan Meditatie

Zaterdag 18 november om 09.30 – 11.00 uur is er een Nieuwe Maan Meditatie in Studio 181!

Nieuwe Manen staan voor ‘een nieuw begin’ een tijd om nieuwe intenties uit te zenden voor datgene wat je zou willen creëren en manifesteren voor de komende tijd en het nieuwe jaar dat alweer bijna voor de deur staat?
Wat is het dat niet meer werkt in je leven? wat behoeft transformatie en vernieuwing? wat is je passie en hartsverlangen?

Deze ‘begeleide meditatie’ helpt je om naar binnen te keren, te reflecteren en af te stemmen op de energie en de thema’s die bij deze maan centraal staan.
Creatieve visualisatie, affirmaties en de Maankaarten van Petra Stam (66 Mystieke kaarten voor Bewustwording) worden gebruikt en ingezet ter verdieping. Ook is er is ruimte voor de inbreng en uitwisseling van persoonlijke thema’s na de meditatie, onder het genot van een kopje thee.

Namaste,

Gail Gaia Sophia

Studio 181

Lambertusstraat 181

3061 XZ Rotterdam

Info@studio181.nl

5 Oktober Dansdag

LEKKER GRIEZELEN

Vanwege een staking zijn op 5 oktober de basisscholen dicht.
Studio 181 nodigt kinderen van 6-10 jaar uit voor een Dansdag.
De dag duurt van 8.30 tot 15:00 u. We werken gedurende de dag naar een dansvoorstelling toe. De Dansdag valt samen met de Kinderboekenweek, dus gaan wij vanuit het kbw thema “Griezelen” een voorstelling maken.
De kinderen krijgen behalve dansworkshops van mij ook workshops “beeldend” (teken/ knutsel/ bouw) van Marijke van Zuilen. Want bij een dansvoorstelling horen natuurlijk ook kostuums, schmink, decor, attributen en posters. De kinderen gaan met geweldige materialen aan de slag en worden nauw betrokken bij het choreografische proces. Marijke en ik zijn er om hun ideeën te structureren, zodat zij ze zelf vorm kunnen geven. Het wordt hun voorstelling!

De inloop van de artiesten is van 08.30 tot 08.45 u.
De voorstelling begint om 14.45 u. en eindigt om 15.00 u.
Stuur een mailtje of appje naar info@studio181.nl of 0628463265 om een kaartje voor de voorstelling te reserveren en laat weten naar welke danser je specifiek komt kijken (als grootste fan).

Een kaartje voor deze spectaculaire voorstelling kost 55,- euro. Maar daarmee kan je 5 gasten als publiek mee nemen 😉
We moeten minimaal 10 kaartjes verkopen om de voorstelling kostendekkend te laten zijn.

Er zijn in totaal 16 kaartjes beschikbaar. Iedereen van 8-12 jaar is welkom om te helpen de voorstelling te maken (niet alleen leerlingen van de studio).

Wij sturen een factuur voor het kaartje. Uw reservering is pas geldig wanneer wij het geld hebben ontvangen. Kaartjes liggen op 5 oktober vanaf 08.30 klaar in de Studio.

Griezelige Groet ,

Jenny