Lessen uitgesteld ivm coronavirus

(English translation follows)

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van zowel onze leerlingen als onze docenten. Inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast kwam zojuist het bericht dat o.a. ook alle sportscholen vanaf zondag 18.00 hun deuren moeten sluiten.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om alle (dans)lessen in Studio 181 de komende drie weken te annuleren. Deze maatregel betreft alle lessen vanaf maandag 16 maart t/m zondag 5 april.

De lessen in die periode worden zoveel mogelijk ingehaald! We zullen extra lessen in de meivakantie aanbieden of anders aan het einde van het seizoen (afhankelijk van de wensen van de leerlingen per groep).

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer in Studio 181!

Dansante groet,

Jenny en het team van Studio 181

===

Dear students, dance moms and dads,

In accordance with the guidelines of the Dutch Government, Studio 181 regrets to inform you, that it will be closed until at least 5 April.

We will do our utmost to make up the lessons in the May holidays or whenever possible.

We thank you for your understanding and look forward to welcoming you back to the studio as soon as possible.

With kind regards,

Jenny and the Studio 181 team

September actie tweede les 50% korting

Bevind jij je ook in een spagaat? Vind jij het na de proeflessenweek ook moeilijk om te kiezen welke les je gaat volgen? Goed nieuws: met onze september actie hoef je niet meer te kiezen!

Schrijf je nu in voor een tweede les en ontvang 50% korting op die les voor de rest van het jaar!!

Voor de ernstige dancaholics onder ons die drie danceshots per week nodig hebben, hebben wij de actie van 3 lessen voor de prijs van 2!

Dus spring een gat in de lucht en niet in je hand!

Meet the teacher #3 – Iris von Aesch

Meet the teacher #2 – Tanya Pattianakotta

Daniella - yoga

Meet the teacher #1 – Daniëlla Paape

Open lesweek 3 t/m 9 september !

In de open lesweek kan je alle lessen uitproberen voor € 5. Bij inschrijving wordt de proefles met het lesgeld verrekend.

Check hier om ons nieuwe rooster te bekijken en meld je nu aan !

Rooster nieuw seizoen online!!

De zomervakantie is nog in volle gang, maar wij maken ons al klaar voor het nieuwe seizoen.
Zo hebben wij alvast voor jou ons nieuwe rooster online gezet!

En zoals ieder jaar start het seizoen met een open lesweek. Hét moment om eens iets nieuws uit te proberen of een bekende mee te nemen naar jouw favoriete les! Van je zus tot en met de glazenwasser, iedereen is natuurlijk van harte welkom om één of meerdere lessen uit te proberen.

Tijdens deze week kosten de lessen slechts €5,-.

Check hier het rooster en meld je snel aan via het contactformulier.

KAARTVERKOOP Voorstelling 15 April Maaspodium

DRESS IN STYLE: STUDIO 181 MERCHANDISING

Om ook buiten de lessen geheel in Studio 181-stijl voor de dag te kunnen komen, hebben we speciale kleding en tasjes laten maken.

We hebben T-shirts en hoodies in verschillende kleuren, met en zonder wings. Alle items zijn natuurlijk in diverse maten verkrijgbaar, voor jongens en meisjes en voor volwassenen. Kom gerust neuzen en passen!

Ook hebben we leuke tasjes laten bedrukken, die we de leerlingen in de laatste lesweek als kerstcadeautje hebben gegeven. De tasjes zijn ideaal om ‘in style’ je danskleding te vervoeren.

Prijzen
Tasje € 4
T-shirt € 15
Hoodie € 25