Feestjes voor teens & tweens

Ben jij op zoek naar een leuk idee voor een verjaardagsfeestje voor kids vanaf 10 jaar? Studio181 verzorgt een stoer feestje voor (jonge) tieners om nooit te vergeten en waar de vriendjes en vriendinnetjes het nog lang over hebben!

Hieronder vind je een aantal populaire voorbeelden van leuke feestjes die passen bij de belevingswereld van deze leeftijdscategorie. Er is vanalles mogelijk, dus mocht je zelf een idee of thema in gedachten hebben, laat het dan vooral weten! Samen maken we er iets tofs van.

Een feestje vindt plaats op zaterdag- of zondagmiddag en kan 2 uur,  2 1/2  of  3 uur duren.

Populaire feestjes

Reality- TV

So you think you can party:

Een party met choreografen, dansdocenten en visagisten! In groepjes maak je een choreografie en voer je het voor elkaar op. 

Next top model:

De groep wordt gestyled en opgemaakt door professionals, en leert van een bekende catwalk coach hoe je als een echte pro over de catwalk loopt. 

Got talent:

Een feestje met dans- en zangworkshops, uiteraard met styling en dan de spetterende performance.

Breakdance / Rap / Graffiti

Wil jij B-Boy of B-Girl zijn voor een dag? Je krijgt een breakdance voorstelling en een breakdance workshop van de bekende breakdancer Devris Pondaag en zijn crew “De Groove Kings”, bekend van tv programma’s zoals “Everybody Dance Now”.

Het is ook mogelijk om workshops breakdance, rap en graffiti te krijgen. De dag wordt dan afgesloten met een dansvoorstelling inclusief rap concert, met een graffiti-muur als decor en eventueel met graffiti t-shirts. 

Meer voorbeelden van Thema’s

I am Michael Jackson / I am Lady Gaga / Lip dub /  Halloween

Maar andere thema’s ook mogelijk!

Vraag informatie aan voor je eigen bijzondere kinderfeestje!