5 Oktober Dansdag

LEKKER GRIEZELEN

Vanwege een staking zijn op 5 oktober de basisscholen dicht.
Studio 181 nodigt kinderen van 6-10 jaar uit voor een Dansdag.
De dag duurt van 8.30 tot 15:00 u. We werken gedurende de dag naar een dansvoorstelling toe. De Dansdag valt samen met de Kinderboekenweek, dus gaan wij vanuit het kbw thema “Griezelen” een voorstelling maken.
De kinderen krijgen behalve dansworkshops van mij ook workshops “beeldend” (teken/ knutsel/ bouw) van Marijke van Zuilen. Want bij een dansvoorstelling horen natuurlijk ook kostuums, schmink, decor, attributen en posters. De kinderen gaan met geweldige materialen aan de slag en worden nauw betrokken bij het choreografische proces. Marijke en ik zijn er om hun ideeën te structureren, zodat zij ze zelf vorm kunnen geven. Het wordt hun voorstelling!

De inloop van de artiesten is van 08.30 tot 08.45 u.
De voorstelling begint om 14.45 u. en eindigt om 15.00 u.
Stuur een mailtje of appje naar info@studio181.nl of 0628463265 om een kaartje voor de voorstelling te reserveren en laat weten naar welke danser je specifiek komt kijken (als grootste fan).

Een kaartje voor deze spectaculaire voorstelling kost 55,- euro. Maar daarmee kan je 5 gasten als publiek mee nemen 😉
We moeten minimaal 10 kaartjes verkopen om de voorstelling kostendekkend te laten zijn.

Er zijn in totaal 16 kaartjes beschikbaar. Iedereen van 8-12 jaar is welkom om te helpen de voorstelling te maken (niet alleen leerlingen van de studio).

Wij sturen een factuur voor het kaartje. Uw reservering is pas geldig wanneer wij het geld hebben ontvangen. Kaartjes liggen op 5 oktober vanaf 08.30 klaar in de Studio.

Griezelige Groet ,

Jenny