Flashmob Sophia Kinderziekenhuis

Op woensdag 7 november a.s. wordt er van 14.00-17.15 uur een flashmob gedanst, waar een videoclip van gemaakt wordt, voor de opening van het nieuwe hersencentrum.

Een van de belangrijke doelen van het Kinderhersencentrum is dat de patiënten, zoveel als binnen hun mogelijkheden ligt, kunnen participeren in deze samenleving. Hoe kunnen we dat beter laten zien dan met een gezamenlijk dansoptreden?
We hopen dat de dansers van Studio181 de patiënten en artsen komen ondersteunen door ook mee te dansen. We streven naar 50- 100 dansers.

Hoe kun je deelnemen?
Leerlingen vanaf 6 jaar zijn van harte uitgenodigd om deze bijzondere en hele leuke middag deel te nemen. Je mag ook een vriend, vriendin, broertje of zusje (vanaf 6 jaar) meenemen, danservaring is niet vereist. Geef je snel op en laat weten of je iemand meeneemt. Na aanmelding wordt er op je komst gerekend!

Door je op te geven voor de videoclip, stem je ermee in dat de videoclip vertoond wordt op bijvoorbeeld social media.

Programma

Het programma duurt van 14.00 uur – 17.15 uur. Op deze dag zetten we, ter plekke, 2/3 deel van de dans in elkaar. Op een later tijdstip wordt het laatste deel afgemaakt met de groepen Dansmix 3, 4 en hiphop. Zij krijgen hier nog apart bericht over.

Vanaf 13.45 uur wordt iedereen ontvangen in de oude eetzaal van het Sophia Kinderziekenhuis. Wees op tijd, want we starten stipt om 14.00 uur!
Om 17.15 uur is het showtime. We dansen de dans dan speciaal voor het publiek. Nodig dus al je vrienden en familie uit om te komen kijken! Om 17.20 uur is de dansmiddag afgelopen. Tussen het oefenen en het filmen houden we gezamenlijk pauze. Het ziekenhuis zorgt voor limo en snackjes!

Kledingafspraken

Alle kinderen dragen een blauwe spijkerbroek met gympen/sneakers en een effen fel gekleurd t-shirt nodig.( dus zonder print; een fel gekleurd t-shirt met print kan ook binnenstebuiten worden gedragen)

Ouders
Ouders zijn van harte welkom om de hele middag erbij te blijven.Ouders zijn ook uitgenodigd om mee te doen ( graag zelfs!) en de artsen en ouders van de patiëntjes daarmee te ondersteunen. Volwassenen die meedoen dragen blauwe spijkerbroek en wit shirt.

Nog een leuk weetje….
We proberen heeeeeel hard om DJ Afrojack bij deze dag te betrekken. We dansen op zijn nummer “The Spark “. Tot nog toe kunnen we niets beloven, maar wij doen in ieder geval ons uiterste best 🙂