Lessen uitgesteld ivm coronavirus

(English translation follows)

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van zowel onze leerlingen als onze docenten. Inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast kwam zojuist het bericht dat o.a. ook alle sportscholen vanaf zondag 18.00 hun deuren moeten sluiten.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om alle (dans)lessen in Studio 181 de komende drie weken te annuleren. Deze maatregel betreft alle lessen vanaf maandag 16 maart t/m zondag 5 april.

De lessen in die periode worden zoveel mogelijk ingehaald! We zullen extra lessen in de meivakantie aanbieden of anders aan het einde van het seizoen (afhankelijk van de wensen van de leerlingen per groep).

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer in Studio 181!

Dansante groet,

Jenny en het team van Studio 181

===

Dear students, dance moms and dads,

In accordance with the guidelines of the Dutch Government, Studio 181 regrets to inform you, that it will be closed until at least 5 April.

We will do our utmost to make up the lessons in the May holidays or whenever possible.

We thank you for your understanding and look forward to welcoming you back to the studio as soon as possible.

With kind regards,

Jenny and the Studio 181 team