Dans bruidspaar

Een mooie, ontroerende, speelse of spannende openingsdans gemaakt door een professionele choreograaf wordt het hoogtepunt van het trouwfeest. Het is bijzonder om samen aan te leren, een spectaculaire kick-off  van het feest en iets unieks wat de gasten nooit zullen vergeten!

Op maat gemaakt
Op elke gewenste muziek of dansstijl kan een choreografie worden gemaakt. De dans wordt volledig aan de hand van de wensen van het bruidspaar gemaakt. Daarbij houdt de choreograaf rekening met het beoogde einddoel, de beginsituatie en danservaring van het paar  en ook hoeveel tijd en energie het paar kan investeren om dat resultaat te behalen.

Persoonlijk
Er wordt tijd en aandacht gestoken in de details die het persoonlijk maken en die een choreografie “tot leven brengen”. Iedere blik en beweging wordt tot in de puntjes geregisseerd totdat het er helemaal natuurlijk uitziet.

Meer dan alleen pasjes
Volgens Jenny is een openingsdans meer dan een dans waarbij twee mensen tegelijkertijd afgesproken pasjes uitvoeren. Het moet persoonlijk zijn en een emotionele lading en betekenis hebben. Het bruidspaar laat zien wie ze samen zijn, hoe ze met elkaar omgaan, hoe ze samen bewegen en elkaar aanvoelen en hoe ze in elkaars ogen kijken. De dans kan speels of romantisch zijn, maar de toeschouwer móet geraakt worden. De gasten willen geen aangeleerde pasjes zien, ze willen vonken en vuurwerk zien spetteren.

Aanpak
Repetities van 1,5 uur werken het prettigst. Hoeveel repetities nodig zijn, hangt af van de wensen en mogelijkheden van het bruidspaar.
De repetities worden gefilmd om thuis te gebruiken voor het oefenen.

Het is ook mogelijk een film van het proces te laten maken, “the making of”.

Neem contact op met Jenny voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Openingsdans van Anouk & Sander:   http://youtu.be/dXgeLbRtuk8

Vraag informatie aan over openingsdans bruiloft!